У Лебедині відбувся танцювальний марафон «Танцюйте з нами»

Напередодні Міжнародного дня танцю у Лебединському міському будинку культури відбувся танцювальний марафон хореографічних колективів Лебединщини «Танцюйте з нами».

Юні таланти показали на сцені яскраві та незабутні танцювальні номери – результати наполегливої праці та невичерпного ентузіазму як керівників, так і учасників хореографічних колективів. Глядачі у залі із захватом спостерігали за перформансом та проводжали талановитих артистів бурхливими захопленими оплесками. Зокрема, на сцені було показано кілька дебютних номерів: «Веселі українці» у виконанні «Веселки» та «Хіп-хоп», втілений «Шармом», які вразили присутніх та одразу ж стали справжньою сенсацією.

З вітальним словом та найкращими побажаннями до учасників марафону звернулася перший заступник міського голови Ольга ЗІКЄЄВА.

Грамотами за багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у розвиток хореографічного мистецтва були нагороджені кращі танцювальні колективи Лебединщини:

Хореографічний колектив «Шарм» Лебединського центру позашкільної освіти, керівник Юлія Трикоз;

Народний аматорський ансамбль танцю «Калейдоскоп» комунального закладу «Лебединський міський будинок культури», керівник Маргарита Осіпова;

Народний хореографічний колектив «Веселка» Лебединського центру позашкільної освіти, керівник Тетяна Литовченко, концертмейстер Валентин Литовченко;

Хореографічний колектив «Соняшник» Лебединського центру позашкільної освіти, керівник Ірина Усенко;

Хореографічний дитячий колектив «Фреш» комунального закладу «Лебединська школа мистецтв імені народного артиста СРСР Б.Р. Гмирі», керівник Олена Єршова;

Хореографічний гурток «Мрія» Михайлівського сільського будинку культури-філії комунального закладу «Лебединський міський центр культури і дозвілля», керівник Катерина Волкова;

Хореографічний гурток «Фантазія» Московськобобрицького сільського будинку культури-філії комунального закладу «Лебединський міський центр культури і дозвілля», керівник Галина Камчатна.

Під час проведення марафону усім охочим було запропоновано зробити свій внесок та поповнити благодійну скриньку на допомогу Збройним Силам України.

Поділитися