Сьогодні розпочався онлайн- фестиваль «Дитячі таланти Лебединщини – 2023»

Уже доброю традицією на території нашої Лебединської міської територіальної громади стало проводити онлайн-фестиваль «Таланти багатодітної родини», в цьому році змінилася назва «Дитячі таланти Лебединщини». Метою фестивалю є відродження і популяризації цінностей багатодітної української родини, створення умов для всебічного розвитку дітей, збереження національних, родинних, культурних традицій, історичної спадщини, виховання морально-патріотичних цінностей сім’ї, та залучення органів місцевого самоврядування, громадськості до проблем багатодітної родини та родини з числа внутрішньо переміщених осіб.

Сім’я – це колодязь, з якого черпаються цінності для майбутнього дорослого життя. Саме в сім’ї наші діточки вчаться відповідальності, поваги, любові, патріотизму, співчуття , щирості…

І та порція любові, яку маленька дитина отримає у сім’ї, служитиме фундаментом для її щастя. І дорослішаючи саме на цьому фундаменті, вона буде з такою любов’ю вибудовувати свої відносини з людьми і з навколишнім світом. Ось чому ми повинні намагатися читати вірші, співати пісні про нашу українську сім’ю, щоб вони ще раз відчули нашу єдність, підтримку і любов. Усвідомили, наскільки міцні зв’язують нас всіх узи.

Тож стартуємо!

Фестиваль розпочинаємо з робіт дітей у номінаціях:

Вокальне мистецтво: Губеня Лілія

Патріотична пісня: Харченко Дарія (Василівка)

Образотворче мистецтво: Тимчишин Любомир

Декоративно-прикладне мистецтво: Рикун Віталій (Ворожба)

Музичне виконання: Брюшенко Наталія (Межиріч)

Художнє та авторське виконання та оригінальний жанр: Андрухів Іван

Поділитися