Керівники громади привітали дітей окремих категорій з різдвяно-новорічними святами

У період різдвяно-новорічних свят керівники громади вже традиційно привітали сім’ї опікунів, прийомні сім’ї і дитячий будинок сімейного типу, у яких виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

Виконуюча обов’язки міського голови Світлана ГОРОШКО, перший заступник міського голови Ольга ЗІКЄЄВА, заступник міського голови Олена КІРЄЄВА та начальник служби у справах дітей виконавчого комітету Лебединської міської ради Світлана ДРЕВАЛЬ і головний спеціаліст Тетяна ТЕЛЕВНА відвідали сім’ї опікунів, прийомні сім’ї та дитячий будинок сімейного типу.

У тому, що сьогодні ці дітки виховуються у люблячих сім’ях, у належних умовах – велика заслуга батьків – вихователів та прийомних батьків, які відкрили їм свої серця, оточили турботою і батьківською ласкою. Від себе особисто та від усієї громади керівники подякували названим батькам та привітали їх та діток зі святами, вручивши солодкі подарунки.

Місцеві керівники заздалегідь потурбувалася аби цими передсвятковими днями солодощі отримали усі діти громади, які нині перебувають під опікою, піклуванням та виховуються у прийомних сім’ях та у дитячому будинку сімейного типу, не залишилися без подарунків і діти, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Щоб створити, хоч і невеличке, свято для дітей зазначених категорій, з місцевого бюджету було виділено кошти на придбання подарунків.

Поділитися