Безпечна поведінка в умовах військового стану

15 листопада з метою інформування населення про ризики, пов’язані з вибухонебезпечними предметами, Міжнародна гуманітарна організація «THE HALO TRUST» спільно з Сумським районним сектором № 3 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області на базі Лебединського центру позашкільної освіти для суб’єктів пробації організували та провели захід на тему: «Безпечна поведінка в умовах військового стану».

Гуманітарна організація «THE HALO TRUST» є найбільшим оператором з розмінування у світі, працює понад 30 років у 26 країнах світу. Під час проведення заходу присутнім була надана інформація про те, що робити, якщо опинилися на небезпечній території, як відрізнити небезпечну територію від безпечної. Також було продемонстровано як виглядає офіційне та неофіційне маркування ділянок з розмінування та як виглядають різноманітні вибухонебезпечні предмети.

«Тема, яка обговорювалася у рамках проведення цього заходу є досить актуальною в умовах сьогодення. Надана інформація суб’єктам пробації була досить корисною та необхідною для збереження життя та здоров’я присутніх, бо недаремно в народі говорять: попереджений значить озброєний!» – наголосив на завершення начальний Сумського районного сектору № 3 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Анатолій Глух.

Поділитися