У Лебедині привітали працівників культури та аматорів народного мистецтва

Щорічно 9 листопада в Україні відзначають Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва.

Цього дня у Лебедині привітали працівників культури з професійним святом.
Вдячність і шану працівникам галузі культури і талановитим митцям, які прославляють Лебединська громаду, висловили виконуюча обов’язки міського голови

Світлана ГОРОШКО та заступник міського голови Олена КІРЄЄВА.
Зі святом працівників культури Лебединської громади також привітали начальник відділу культури і туризму Світлана ЦИХАНСЬКА та директор Лебединського міського центру культури і дозвілля Станіслав ФОМЕНКО.

Вітання супроводжувалися нагородами та подяками. Під час урочистостей відзначили дипломами та пам’ятними подарунками лебединських лауреатів відкритого обласного конкурсу естрадної пісні та сучасної популярної музики «Радослав».
Так, дипломи за зайняте друге місце отримали: творчий дует «Міра» (у складі Ірини БАЛАБИ та Миколи ХОЛОДЯЯ) та народний вокальний ансамбль автентичного співу «Стріла» (керівник Тетяна БОНДАР).

Напередодні дипломами Управління культури Сумської ОДА відзначили завідувача сектору туризму та інформаційної політики Валентину ЗНАМЕНЩИКОВУ та аматорський фольклорний колектив «Висторопські бабусі» за участь у відкритому обласному конкурсі автентичного співу «Пісенне перевесло».

З нагоди професійного свята солісти та творчі колективи Лебединського центру позашкільної освіти підготували для своїх колег вітальний концерт.

Поділитися