У Лебедині відбулися заходи з нагоди Дня захисників і захисниць України

Сьогодні, 14 жовтня, у християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, українці святкують День захисників і захисниць України та День козацтва.

З цієї нагоди у Лебедині відбулися заходи з відзначення військовослужбовців та вшанування пам’яті полеглих Героїв Антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил.

Виконуюча обов’язки Лебединського міського голови Світлана ГОРОШКО та начальник другого відділу Сумського РТЦК та СП (м. Лебедин) підполковник Ігор ЯЧМЕНЬОВ зранку привітали військовослужбовців зі святом і вручили подяки «За вірність, мужність та відвагу, проявлені під час захисту Української держави та відмінне виконання поставлених завдань».

Керівництво громади разом з представниками другого відділу Сумського РТЦК та СП (м. Лебедин) вшанували пам’ять Героїв АТО/ООС, уродженців Лебединської громади, які віддали найцінніше – власне життя, захищаючи країну від ворога.

Традиційно цього дня відбулося покладання квітів до Кам’яного хреста «Воїнам, що віддали своє життя за Україну» та Козацького меморіалу «Могила Гетьманців».

Поділитися