Обговорили питання реалізації Грантових проєктів

У виконавчому комітеті Лебединської міської ради відбулася робоча нарада з питань ефективної співпраці Лебединської міської ради з ГО «Мережа захисту національних інтересів «АНТС».

З метою ефективного захисту національних інтересів та сприянню відбудові та сталому економічному розвитку Лебединської міської територіальної громади між Лебединською міською радою та ГО «Мережа захисту національних інтересів «АНТС» був укладений Меморандум про співпрацю.

У рамках цієї співпраці у виконавчому комітеті Лебединської міської ради триває постійна робота з розробки проєктів, які будуть реалізовані за сприяння ГО « Мережа захисту національних інтересів «АНТС».

Під час сьогоднішньої наради під керівництвом виконуючого обов’язки міського голови Світлани ГОРОШКО керівники відповідних структурних підрозділів міської ради обговорили питання підготовки до проведення стратегічної сесії, що є одним із етапів виконання Меморандуму про співпрацю. Зокрема, учасники наради акцентували свою увагу на тому, що головна мета проведення стратегічної сесії – чітко визначити проєкт від громади, максимально зібрати наявну інформацію щодо стану реалізації цього проєкту для ефективного підбору донора та координації міжнародних партнерів з громадою. Також під час наради було обговорено пріоритетні напрямки для інвестування у Лебединській громаді та критерії відбору проєктів відповідно до вимог.

Поділитися