У Лебедині провели в останню путь захисника України Віталія Дмітрієва

Сьогодні Лебединська громада прощалася зі своїм сином – захисником України Віталієм Дмітрієвим.

Віталій Дмітрієв народився 27 жовтня 1993 року у місті Лебедині. Загальну середню освіту отримував у лебединських школах № 7 та № 3. Після закінчення закладу загальної середньої освіти вступив до Національного технічного університету “Харківський політехнічний інститут”. По закінченню вищого навчального закладу залишився проживати у Харкові. З квітня цього року пішов добровольцем до лав ЗСУ, а вже у травні потрапив на фронт. 18 липня Віталій написав рідним останнє повідомлення, у якому інформував про те, що їх передислоковують, а тому він не зможе бути на зв’язку найближчим часом. Загинув від ворожого обстрілу 20 липня у селі Верхньокам’янське Донецької області.

Життя Віталія тільки починалося, він ще не був одружений та не мав дітей.
Багато лебединців зібралися сьогодні провести Віталія в останню путь.

Перестало битися серце ще одного уродженця нашого рідного краю. Молодому та хороброму захиснику назавжди залишиться 28 років. Гірко та боляче від того, що цей світ полишають кращі представники нашої нації…

Ми схиляємо свої голови в пошані перед пам’яттю бійця.Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Віталія.Вічна слава захиснику!

Поділитися