Відбулося засідання адміністративної комісії

Сьогодні у виконавчому комітеті Лебединської міської ради відбулося засідання адміністративної комісії під головуванням заступника міського голови Олени Кірєєвої.
На розгляд членів комісії було винесено три справи про адміністративні правопорушення відносно громадян, які здійснили продаж алкогольних напоїв у невстановлений день тижня.

Відповідно до Розпорядження голови Сумської обласної державної адміністрації з 30 березня 2022 року, окрім суботи та неділі, на території Сумської області на час дії правового режиму воєнного стану заборонено торгівлю алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі.

Відтак, за результатами розгляду адміністративних матеріалів, враховуючи той факт, що громадяни, стосовно яких складено протоколи, з’явилися на засідання та визнали факт порушення, комісією було прийнято рішення щодо двох осіб про накладення адміністративного стягнення у вигляді мінімального штрафу в розмірі чотирьохсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян, або – 6 800 гривень.

Винесення рішення стосовно третьої особи перенесено на наступне засідання адміністративної комісії до з’ясування обставин.

Нагадаємо, за порушення встановлених обмежень щодо продажу алкогольних напоїв під час дії воєнного стану тягне за собою накладення штрафу від чотирьохсот до восьмисот неоподаткованих мінімумів доходів громадян, тобто від 6 800 до 13 600 гривень.

Поділитися