Всесвітній день боротьби зі СНІДом

З нагоди відзначення Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом, з метою  нагадати суспільству, що ВІЛ/СНІД є однією з самих глобальних проблем людства, 01 грудня 2021 року начальник Сумського районного сектору № 3 філії Державної установи “Центру пробації” в Сумській області Анатолій Глух спільно з головним спеціалістом Лебединського міського центру соціальних служб Наталією Гаврилюк, для суб’єктів пробації, провели захід на тему: “Всесвітній день боротьби зі СНІДом”.  

Організатори зустрічі розповіли учасникам зібрання про «Червону стрічку»  –  символ Міжнародного Дня боротьби зі СНІДом, про шляхи зараження цією страшною хвороби та способи профілактики, про міфи пов’язані  з «чумою ХХ століття».

«Сьогодні сучасний світ відкриває перед нами великі можливості, ми поспішаємо жити не замислюючись над тим, що  іноді потрібно зупинитися, потурбуватися про себе, про своє життя, лише здорова людина відчуває себе повноцінною особистістю. Лише здорова людина приносить користь суспільству» – розповіла Наталія Гаврилюк.

«Усі ми рівні перед ризиком бути враженими ВІЛ-інфекцією, і тільки від нас самих, від нашого розуміння ризику, нашої поведінки залежить наше здоров’я» – наголосив начальник уповноваженого органу з питань пробації Анатолій Глух.  

На завершення заходу суб’єктам пробації було продемонстровано відеоролик, який докладно та досить доступно  змальовує дану проблему. «Все людство розуміє небезпеку смертоносної хвороби СНІД і застерігає: будьте пильними, володійте знаннями  та інформацією як вберегтися від цього лиха!» – звернулася на завершення до присутніх Наталія Гаврилюк.

Поділитися