Як депутати відвідували засідання постійних комісій та сесій у вересні

У вересні місяці депутати Лебединської міської ради виявили небачену активність у відвідуванні сесій та трохи меншу у відвідуванні комісій.

Так, минулого місяця по одному засіданню постійних депутатських комісій пропустили: Юрій Величко, Марина Громека, Микола Зеленський, Дмитро Коваленко, Микола Коренєв, Руслан Котенко, Олександр Марченко, Леонід Падалка, Олександр Савека, Олексій Туча та Ігор Ячменьов. На жодне із засідань, які відбулися у вересні, вже традиційно не з’явився Василь Калита.

Феноменальна явка місцевих обранців спостерігалася минулого місяця на засіданнях сесій. Тож, двадцяту сесію Лебединської міської ради пропустили лише Олександр Марченко та Ігор Ячменьов. Двадцять першу сесію, яка, до слова, не відбулася по сьогоднішній день, не відвідав лише Ігор Ячменьов, який ще на початку вересня написав заяву про дострокове припинення своїх повноважень, як депутата міської ради.

Втім, така активна присутність місцевих обранців аж ніяк не вплинула на результативність діяльності ради. Швидше, навпаки. З вересня місяця депутати Лебединської міської ради не ухвалили жодного рішення щодо життєдіяльності громади і до тепер продовжують саботувати проведення сесій.

Поділитися