Стан підготовки комунального підприємства “Лебединтеплоенерго” до роботи в опалювальний період

Питання стосовно стану підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 рр. розглядалось сьогодні під час апаратної наради, проведеної міським головою Олександром Бакликовим. За словами директора комунального підприємства “Лебединтеплоенерго” Павла Любивого, під час роботи в осінньо – зимовий період підприємство планує включити в роботу 6 котелень і топкову на базі за адресою вул. Миколаївська, 12. На цих об’єктах знаходяться 24 котли із встановленою потужністю 15,333 Гкал/год і довжиною тепломереж 4,6 км (у двохтрубному обчисленні).

В ремонтний період було проведено і на сьогоднішній день закінчено весь комплекс робіт по ремонту, технічному обслуговуванню, настройці і регулюванні водогрійних котлів, пальників, насосного обладнання, системи живлення водою, запірно – регулюючої арматури, системи газопостачання, приборів КВП і автоматики безпеки. Після повірки і вхідного контролю по всіх котельнях підприємства встановлено і прийнято в експлуатацію вузли обліку природного газу і прилади дистанційної передачі інформації по обліку.

На сьогоднішній день підписано договори на постачання природного газу і електроенергії. З оператором газорозподільної системи АТ «Сумигаз» договір приєднання також підписаний, але бракує оплати за вересень 2021 р. в сумі 88 тис. грн.

Підприємством заготовлено 128 м3 дров і 22 тони пелет. У технічному плані підприємство готове до початку опалювального періоду 2021 – 2022 рр.

Поділитися