У Червленому відсвяткували День села

Цієї суботи у Червленому відсвяткували 369 річницю з дня заснування села.

З теплими словами привітань до присутніх звернулися заступник міського голови Олена Кірєєва, староста Червленівського старостинського округу Наталія Сіренко та інші почесні гості.

Олена Василівна нагородила грамотами міського голови Олександра Бакликова за сумлінну працю, зразкове виконання посадових обов’язків, надання якісних послуг населенню червленівського соціального робітника Людмилу Колісник та листоношу пересувного відділення місцевого поштового зв’язку Марію Басанець.   

Святкування проходило біля приміщення сільського будинку культури, де на жителів та гостей села чекала яскрава концертна програма, підготовлена артистами Лебединського міського відділу культури та талановитою молоддю Червленого.

Музичні вітання та подарунки цього дня отримали іменинники, найстарша та наймолодший житель села, багатодітні родини, а також пари, які у 2021 році відзначили 55 та 60 років подружнього життя. Привітали червленівських працівників державних установ і організацій, робітників аграрного сектору.

Вшанували також пам’ять учасників Другої світової війни та відзначили воїнів-інтернаціоналістів, учасників військового конфлікту на сході нашої країни.

Представники агрофірм нагородили кращих працівників підприємств заохочувальними подарунками.

Слова подяки висловили меценатам та спонсорам за допомогу в організації Дня села.

На святі діяла виставка робіт червленівських майстринь ужиткового мистецтва, а для дітей працювали атракціони, розваги та аніматори. Усіх бажаючих пригощали традиційним кулішем та варениками. Завершилося святкування Дня села запальною дискотекою.

Поділитися