Лебединські легкоатлети взяли участь у тематичному забігу «Шаную воїнів, біжу за героїв України!»

Лебединські легкоатлети взяли участь у тематичному забігу «Шаную воїнів, біжу за героїв України!», який проходить у рамках державних заходів присвячених Дню пам’яті захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

Сьогодні, 28 серпня у Сумах біля озера Чеха відбувся обласний забіг у дистанції 3 кілометри. За умовами проведення забігу кількість учасників у ньому визначалася кількістю загиблих воїнів АТО/ООС на території кожної громади. Тож, Лебединщину представляли 12 легкоатлетів.

Від нашої громади участь у забігу «Шаную воїнів, біжу за героїв України!» взяли вихованці секції легкої атлетики Лебединської ДЮСШ (тренер – Сергій Сліпченко) та місцеві спортсмени-активісти.

У забігу зареєструвалися 280 учасників, серед яких почесне друге місце посів знаний лебединський легкоатлет Віталій Меренков, подолавши дистанцію у 3 км за 10 хвилин 11 секунд.

Пам’ятні нагороди призерам змагання вручив заступник голови Сумської обласної державної адміністрації В’ячеслав Печененко.

Нагадаємо, цей захід проходить вже традиційно за ініціативи громадськості та учасників військових дій на сході нашої країни з метою вшанування пам’яті загиблих воїнів Антитерористичної операції/Операції об’єднаних сил, захисників України, висловлення подяки військовослужбовцям та їхнім сім’ям за внесок у збереження територіальної цілісності та національної гідності держави, підтримки та формування патріотичної свідомості та настрою населення.  

Поділитися