«Крокуємо до школи безпечно»

Напередодні нового навчального року у стінах Лебединської міської ради відбулося засідання «круглого столу» під тематичною назвою «Крокуємо до школи безпечно». Засідання відбулося під головуванням заступника міського голови Олени Кірєєвої, участь у засіданні взяли працівники Лебединського відділення поліції, служби у справах дітей виконавчого комітету Лебединської міської ради, Лебединського міського центру соціальних служб, які у тісній співпраці окреслили план подальших дій стосовно надання допомоги у підготовці до школи дітям, які перебувають на обліку, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Під час засідання учасники заходу налагодили партнерство та комунікацію для належного проведення превентивних заходів під умовною назвою «Крокуємо до школи безпечно».

Під час «круглого столу» було оголошено про проведення на території Лебединської міської територіальної громади благодійної акції «Канцелярія для навчання», що являє собою благодійний збір розвиваючих ігор, шкільного інвентарю, канцелярського приладдя, книг та підручників для дітей вразливих категорій. Бажаючі долучитися до акції та надати по можливості канцелярію можуть звернутися або до Лебединського відділення поліції, або до служби у справах дітей виконавчого комітету Лебединської міської ради, або до Лебединського міського центру соціальних служб.

Поділитися