У Бишкіні відсвяткували День села

Цієї суботи у Бишкіні відсвяткували день села.

З щирими словами привітань до мешканців та гостей села звернувся міський голова Олександр Бакликов та вручив подяки за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомі трудові здобутки працівникам сільськогосподарського виробництва ТОВ «Райз Північ» Вадиму Анцибору, Сергію Анцибору та Івану Яковенку.

Присутніх на святі привітали староста Бишкінського старостинського округу Валентина Кириченко та помічник депутата Сумської обласної ради Віталія Калініченка Микола Приходько, який також передав цінний подарунок для старостинського округу та місцевих артистів.

Святковий настрій присутнім дарували солісти Лебединського міського відділу культури та місцевий виконавець Едуард Кужель.

Традиційно у цей день відзначили пам’ятними подарунками і привітаннями подружжя, яке відсвяткували цьогоріч діамантове весілля. Вшанували найстарших та наймолодших жителів села та багатодітні родини. Висловили повагу та вдячність учасникам Другої світової війни, воїнам-інтернаціоналістам та воїнам, які захищали і захищають нашу Батьківщину на сході країни.

Увесь день для малечі працювали аніматори, дитячі атракціони та розваги.

Після урочистостей всіх бажаючих пригощали смачними стравами польової кухні.

Поділитися