Співробітники виконавчого комітету Лебединської міської ради проходять вакцинацію проти COVID-19

Співробітники виконавчого комітету Лебединської міської ради на чолі з міським головою Олександром Бакликовим сьогодні, 16 серпня, проходять вакцинацію проти COVID-19.

«За моїм здоров’ям слідкує моя дружина, я їй повністю довіряю. Особисто я та моя сім’я щорічно вакцинуємося протигрипозною вакциною. Ще в липні минулого року дружина вчасно вакцинувала мене американською 13-ти компонентною вакциною, що дало можливість плідно працювати, не відволікаючись на «лікарняний». Впевнений, що масова вакцинація населення та дотримання елементарних правил особистої гігієни допоможе зберегти не одне життя і запобігти безлічі небажаних ускладнень здоров’ю людей. Чим більше людей буде вакциновано, тим швидше ми зможемо повернутися до нормального життя, без суворих обмежень, маскового режиму та дистанційного навчання», – зазначив Олександр Бакликов.

Щеплення робиться на вибір усіма наявними на сьогодні в Україні вакцинами: AstraZeneca, CoronaVac, Moderna та Pfizer. Вакцинацію Moderna та Pfizer проводить виїзна медична бригада Лебединської лікарні ім. лікаря К.О. Зільберника.

Співробітники, які обрали вакцини AstraZeneca та CoronaVac проходять вакцинацію на базі місцевої лікарні.

Частина співробітників сьогодні пройшла вже другий етап вакцинації.
Нагадаємо, що особи, які повністю пройшли щеплення можуть отримати за місцем вакцинації або у своїх сімейних лікарів відповідні сертифікати міжнародного зразка.

Поділитися