Відбулося засідання координаційної ради

При виконавчому комітеті Лебединської міської ради відбулося засідання координаційної ради з питань сімейної, гендерної політики та протидії торгівлі людьми.  

Засідання очолила заступник міського голови, голова Міської координаційної ради з питань сімейної, гендерної політики та протидії торгівлі людьми Олена Кірєєва. У засіданні взяли участь керівники та представники структурних підрозділів виконавчого комітету, правоохоронних органів, державних установ та служб, до компетенції яких належать питання порядку денного.

На порядку денному засідання координаційної ради було розглянуто чотири питання. Зокрема, підведено підсумки роботи Міської координаційної ради з питань сімейної, гендерної політики та протидії торгівлі людьми за ІІ квартал 2021 року, наголошено на необхідності додержання процедур та строків взаємного інформування між структурними підрозділами щодо здійснення заходів у сфері запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми, а саме: правоохоронних органів, закладів охорони здоров’я, закладів системи освіти, служби у справах дітей, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, центру надання безоплатної правової допомоги. Постійно  тримати на контролі виконання розпорядження міського голови «Про виконання плану невідкладних заходів із запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі на 2020-2021 роки».

Членами координаційної ради також було затверджено план роботи ради на ІІІ квартал поточного року.

Поділитися