Відбулося засідання адміністративної комісії

Сьогодні, 15 липня відбулося чергове засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Лебединської міської ради.

Комісією розглянуто шість протоколів про адміністративні правопорушення, а саме:

  • про притягнення до адміністративної відповідальності за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення – порушення правил благоустрою міста (торгівля у невідведеному для цього місці без відповідних дозвільних документів);
  • про притягнення до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 179 Кодексу України про адміністративні правопорушення – перебування на робочому місці у нетверезому стані;
  • про притягнення до адміністративної відповідальності за ст. 180 Кодексу України про адміністративні правопорушення – доведення неповнолітнього до стану сп’яніння.

Під час проведення засідання членами комісії ретельно вивчено всі наявні документи по заявлених справах, що потребували вирішення, заслухано громадян, яких було запрошено для вирішення питань по суті.

Комісією винесено постанову про притягнення порушників до адміністративної відповідальності і накладення на них відповідних штрафних санкцій.

Поділитися