У Лебединському закладі загальної середньої освіти І-ІІ ступенів № 4 відбувся випускний вечір

У п’ятницю, 11 червня, у Лебединському закладі загальної середньої освіти І-ІІ ступенів № 4 відбувся випускний вечір.

У доросле самостійне життя проводжали випускників 9-го класу. Першою зі словами привітання до присутніх звернулася директор Лебединського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів № 4 Олена Дубовик. У цьому році свій перший документ про здобуття базової загальної середньої освіти отримав 21 вихованець школи.

З цією важливою подією випускників прийшли привітати Лебединський міський голова Олександр Бакликов та начальник відділу освіти виконавчого комітету Лебединської міської ради Тетяна Гримайло. Вони побажали випускникам подальших успіхів на обраному життєвому шляху та здійснення мрій, а також вручили грамоти і подяки.

Після офіційної частини випускники підготували для присутніх цікаву святкову програму. Вже колишні вихованці закладу виходили на сцену зі словами подяки, піснями та оригінальними номерами для своїх вчителів-наставників і батьків.

Родзинкою свята став традиційний, ніжний і зворушливий вальс у виконання випускників, який нікого не залишив байдужим зірвав хвилю овацій.

Поділитися