День: 19.05.2021

Скликається позачергова 12-та сесія

До відома депутатів міської ради! Відповідно до розпорядження міського голови від 19.05.2021 № 79-ОД, 21 травня о 10 годині у приміщенні Лебединської міської ради за адресою: вулиця Сумська,12, місто Лебедин, скликається позачергова дванадцята….

Сім’я – основа суспільства

19 травня з метою виховання шанобливого ставлення до інституту сім’ї, працівниками Лебединського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області спільно з працівниками Лебединського міського центру соціальних служб….

В художньому музеї пройшли наукові читання «Жінка у мистецтві»

В приміщенні Лебединського міського художнього музею імені Б.К.Руднєва відбулись Треті Лебединські наукові читання «Жінка у мистецтві», що присвячені 95-й річниці від дня народження відомої україно-американської мисткині Катерини Кричевської-Росандіч. Захід також співпав….

Вирішено питання стосовно підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної до роботи у осінньо-зимовий період

Питання стосовно підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери Лебединської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років сьогодні було детально обговорено під час засідання виконавчого комітету Лебединської….

Увага аукціон

Виконавчий комітет Лебединської міської ради доводить до відома, що 08.06.2021 відбудеться продаж житлового будинку за адресою: вулиця Кобижча, 161, місто Лебедин шляхом проведення аукціону із зниженням стартової ціни. Початкова ціна….

До уваги громадських організацій осіб з інвалідністю!

Повідомляємо, що у Верховній раді України зареєстрований законопроект від 29.04.2021 року № 5451 «Про внесення змін до статті 15 Закону України «Про оренду державного та комунального майна» щодо підтримки громадських….

Підростає молода зміна фахівцям психологічної служби

Відповідно до плану роботи навчально-методичного центру психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти протягом лютого-квітня 2021 року в закладах загальної середньої освіти області реалізовано дистанційний проєкт «Мій….