Вирішено питання стосовно підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної до роботи у осінньо-зимовий період

Питання стосовно підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери Лебединської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років сьогодні було детально обговорено під час засідання виконавчого комітету Лебединської міської ради.

За інформацією начальника управління житлово-комунального господарства Лебединської міської ради Олексія Парфила, минулої зими усі підприємства, установи, організації різних форм власності та підприємства житлово-комунального господарства спрацювали без збоїв і аварійних ситуацій. Злагоджена робота підприємств, оперативне вирішення питань при ліквідації ситуацій, які виникали, забезпечили безперебійну роботу об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери в осінньо-зимовий період 2020-2021 років. З метою своєчасної підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери Лебединської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років створено оперативний штаб з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери Лебединської міської територіальної громади до роботи у осінньо-зимовий період 2021-2022 років, а також затверджено заходи з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери Лебединської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років.

Окрім цього, члени виконавчого комітету обговорили та прийняли цілу низку важливих рішень.

Старости під час засідання виконавчого комітету мали нагоду оговорити саме питання, які виникають у них в процесі роботи та отримати на них вичерпні відповіді. Зокрема, мешканців старостинських округів турбували питання, що стосувалися певних організаційних моментів благоустрою території в окрузі , ремонту дорожніх покриттів, отримання якісних медичних послуг та інші.

Поділитися