Сім’я – основа суспільства

19 травня з метою виховання шанобливого ставлення до інституту сім’ї, працівниками Лебединського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області спільно з працівниками Лебединського міського центру соціальних служб та студенткою 4 курсу Сумського Державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка та університету Яна Длугоша в Ченстохові (Польща) Дариною Гіленко для суб’єктів пробації які перебувають на обліку на базі Лебединського архівного відділу № 3 Сумської районної державної адміністрації була проведена соціально – виховна бесіда на тему: «Сім’я – основа суспільства».

Студентка-практикантка провела практичне заняття для суб’єктів пробації з елементами тренінгу, під час якого, на прикладах, розповіла про сімейні цінності, роль сім’ї в житті кожної людини та про вплив родини на розвиток особистості. Учасники заходу намагалися визначити  головні життєві цілі, писали листа у майбутнє та будували модель сім’ї.

«Сімейне життя – це своєрідна життєва школа, в якій кожен член сім’ї вчиться  турбуватися один про одного, допомагати один одному, намагається жити разом реалізовувати свої права не порушуючи прав інших членів родини. Але досить часто сімейні відносини далекі від ідеальних, між членами родини можуть виникати сварки, непорозуміння, з’ясування відносин не зовсім мирним шляхом. Результат  таких відносин може мати негативні наслідки, а саме притягнення до адміністративної або кримінальної відповідальності. Тому намагайтеся будувати свої сімейні відносини мирним шляхом» –  зауважив на завершення начальник Лебединського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Анатолій Глух.Захід був проведений з дотриманням карантинних заходів.

Поділитися