Фестиваль “Родинне джерело”

У травневі дні, наповнені численними святковими подіями, уся країна зустрічає свята, важливість яких важко переоцінити, свята весни і тепла, ніжності і любові, турботи і піклування, відданості серця і материнської любові – День матері і Міжнародний день сім’ї.

З нагоди цих прекрасних, визначних подій  КЗ  «Лебединський міський центр культури і дозвілля» разом із клубними закладами громади  провів міський онлайн – фестиваль сімейної творчості «Родинне джерело». Талановиті родини нашої  громади  презентували численним глядачам  свою творчість і майстерність у  номінаціях: декоративно – ужиткове мистецтво і  сценічна майстерність.

А подивитися на онлайн -фестивалі сімейної творчості «Родинне джерело» було на що! Дивовижні вироби виставки декоративно – ужиткового мистецтва, створені майстерними руками всієї родини, професійні виступи самодіяльних артистів. Фестиваль представив такі творчі родини: Штиб – Галиця із  Великого Висторопа, Огієнків із Підопригорів, Біланів з Михайлівки, Філоненків з Боровеньки, Януш  та Мальви з Рябушок, Приходько – Вялкових з Червленого, Токаренко – Божик з Малого Висторопа, Мельник – Цюпки з Василівки, Артюх, Попельнух, Бондар з Лебедина, кожна з яких, звичайно, різні, але всіх їх об’єднує дружба, взаємоповага, любов, творчість, працелюбство, родинний затишок, що і включає в себе всерушійне, головне поняття родина.         

Усі учасники  онлайн – фестивалю  «Родинне джерело» будуть відзначені дипломами та подарунками. Завершилося свято з вірою в те, що у наступні фестивалі ми радо будемо зустрічати нові талановиті родини нашої  громади, адже кожна родина нашого краю, без сумнівів, талановита!

Поділитися