Виконавчий комітет Лебединської міської ради продовжує підбирати кваліфіковані кадри

Протягом місяця, з дня оприлюднення на офіційному сайті Лебединської міської ради повідомлення про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад начальника, головного спеціаліста відділу земельних відносин,  всі бажаючі мали змогу подати документи для участі у конкурсі.

Сьогодні, 12 травня у Лебединській міській раді відбувся письмовий іспит на знання кандидатами на вищевказані посади земельного законодавства, Законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування» та «Про запобігання корупції», а також Конституції України.

На заміщення вакантної посади начальника відділу земельних відносин виконавчого комітету Лебединської міської ради було подано 3 заяви, проте складала іспит лише одна особа, бо двоє не з’явилися. Відповідно на заміщення вакантної посади головного спеціаліста було подано 7 заява і 6 осіб взяли участь у письмовому іспиті.

Наступним етапом конкурсних випробовувань буде співбесіда, яка дасть змогу конкурсній комісії виявити професійні компетенції кандидатів і готовність працювати в органах місцевого самоврядування.

Поділитися