Резервісти та військовозобов’язані Лебединщини відправились на військові навчання

Доки триває військова агресія з боку Російської Федерації на сході нашої  країни, українські захисники продовжують удосконалювати свої військові навички.

Так, 12 травня Лебединським ТЦК та СП було проведено збір Сумської бригади територіальної оборони. З метою підвищення кваліфікації та отримання досвіду при виконанні функцій оборони резервістів та військовозобов’язаних було направлено на навчальні збори. Варто зазначити, що навчальні заняття проводитимуть кваліфіковані інструктори з усієї України.

Тимчасово виконуючий обов’язки військового комісара Лебединського ТЦК та СП Ігор Ячменьов провів присутнім інструктаж та побажав їм здобути на навчаннях такий необхідний досвід, удосконалити вже набуті військові навички, і головне – у такому ж складі по завершенню терміну зборів повернутися додому.

Лебединський міський голова Олександр Бакликов з напутнім словом звернувся до резервістів та військовослужбовців, подякував їм за готовність виконувати свій військовий обов’язок у цей нелегкий для країни час, висловив свою повагу і готовність особисто сприяти у вирішенні всіх необхідних питань, які можуть виникати у наших захисників.

Поділитися