Щоб не стати живим товаром

1 лютого з метою інформування про сучасні прояви торгівлі людьми, підвищення рівня поінформованості засуджених осіб, працівниками Лебединського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області спільно з працівниками Лебединського міського центру соціальних служб для суб’єктів пробації, які перебувають на обліку, була проведена соціально – виховна бесіда на тему: «Щоб не стати живим товаром».

Головний спеціаліст центру соціальних служб Наталія Гаврилюк розповіла про таке явище, як торгівля людьми, як не потрапити у рабство, як захисти себе від трудової експлуатації, а також надала інформацію, куди можна звернутися за допомогою. 

«Вчинення дій проти життя та здоров’я, волі, честі чи гідності особи, а також проти статевої недоторканості, є злочинами. За ці та інші правопорушення передбачена кримінальна відповідальність!» – зауважив на завершення начальник Лебединського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Анатолій Глух. Захід був проведений із дотриманням карантинних заходів.

Поділитися