Вітали 100-річну ювілярку Тетяну Михайлівну Маслову


Кожний 100-річний ювілей є гордістю міста, у кожного з ювілярів своя історія, свої секрети довголіття. Коли чуєш про те, що хтось відсвяткував сторічний ювілей, підсвідомо починаєш вірити, що чудеса існують.

Сьогодні, 2 лютого, міський голова Олександр Бакликов разом з начальником управління праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради Валентиною Губською з нагоди ювілею завітали до довгожительки міста Лебедина Маслової Тетяни Михайлівни. Гості висловили вдячність ювілярці за її добросовісну, невтомну працю, виховання дітей та онуків і за яскравий приклад людяності, мужності, сили волі, порядності. Побажали їй міцного здоров’я, родинного затишку, шани, радості й турботи від рідних.

Дивлячись на цю життєрадісну, привітну жінку, важко повірити, що за її плечима вже сотня прожитих літ. За 100 років Тетяна Михайлівна пройшла нелегкий шлях. Ми пишаємося, що в нашому місті живе така прекрасна людина, що пережила голодомор 1932-1933 років, була учасником Другої світової війни, віддавала свою любов та турботу не тільки своїй сім”ї, а й іншим дітям, пропрацювавши не один рік вихователем у Лебединській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті.

Тетяно Михайлівно, радуйте нас ще не один рік своєю чарівною посмішкою та
добрим серцем.

У свою чергу ювілярка подякувала всім за щирі слова привітань.

Поділитися