Робота комісії з питань захисту прав дитини

27 січня відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини, під час якого члени комісії та запрошені розглянули низку важливих питань.

Першочергово було розглянуто питання стосовно надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування малолітній та влаштування цієї малолітньої на повне державне забезпечення до спеціалізованого будинку дитини.

Також члени комісії розглянули ще одне питання, що стосувалося надання статусу дитини, позбавленої батьківського  піклування. Вивчивши усі деталі, члени комісії прийняли відповідне рішення.

Наступним було розглянуто питання надання згоди на відрахування з числа студентів одного із ВНЗ неповнолітнього за власним бажанням. Вивчивши усі обставини та заслухавши запрошених на засідання, комісією було прийнято відповідне рішення.

Також комісією було розглянуто питання про надання висновку до суду щодо доцільності позбавлення батьківських прав відносно малолітньої. Розглянуто було і кілька питань, які стосувалися надання дозволу на перебування неповнолітніх у вихідні дні у навчально-реабілітаційному центрі.

Поділитися