ЗОШ № 5 стала півфіналістом Всеукраїнського проєкту неформальної освіти “Відкривай Україну”

Лебединська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5 стала півфіналістом Всеукраїнського проєкту неформальної освіти «Відкривай Україну», який проходить за підтримки Міністерства культури, молоді та спорту України.

Головні цифри проєкту у 2020 році:

  • всього понад 10 тис. зареєстрованих учасників на платформі;
  • 650 зареєстрованих команд із 345 міст та селищ України;
  • 6,5 тис. школярів і 650 вчителів-менторів.

Команда «Серце Патріота» Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 переосмислила свою діяльність і можливість втілювати свої ідеї, реалізовувати проєкт для громади в нових умовах карантинних обмежень. Ми навчилися бути гнучкими, реагувати на виклики і досягати поставлених цілей.

Всеукраїнський проєкт неформальної освіти «Відкривай Україну» – найбільший в Україні освітній командний гейміфікований проєкт для учнів, що навчає підлітків втілювати свої ідеї та задуми, і змінювати цим свої школи, міста та всю Україну. Головна ідея навчання підлітків полягає у тому, аби надати знання та можливість потренувати навички через інтерактивний сценарій. Він буде проводити учасників через такі теми, як командоутворення, робота з ідеями, зовнішні комунікації, критичне мислення, проектний менеджмент.

Поділитися