Наш прекрасний спортивний сплав

Це нові враження, нові пригоди та ідеї! Байдарки та паром. Цього разу спортивний клуб інвалідів «Фенікс» похід Пслом провів спільно з друзями-партнерами – колективом бібліотеки, яка спеціалізується на обслуговуванні людей з інвалідністю, громадськими організаціями «Бюро правничих комунікацій», «Рука допомоги» та командою представництва «Фенікс» у Лебедині.

Завдяки підтримці друзів-благодійників, за два дні ми насолодилися  програмою, що була розроблена. Це ейфорія шикарних, позитивних емоцій і здорового екстриму. Обговорення серйозних тем і подальших перспектив роботи, спортивні  ігри на кубок «Феніксу». А ще чоловіки долучилися до приготування шашликів. Усі учасники заходу разом зварили кашу, отримали задоволення від споглядання краєвидів. Погода була чудовою, що подарувало можливість насолодитися природою сповна.

Дякуємо організатору – керівнику об’єднання Олександру Грінці та нашій місцевій владі за підтримку нашої команди. Дякую усім учасникам за активність, слушні коментарі, цікаві ідеї. Зустріч «100 % спорту» пройшла навіть більше, ніж вдало.

ТЕТЯНА ЧУЙКО, керівник Лебединського представництва «Спортивний клуб інвалідів «Фенікс».

Поділитися