Робота зі зверненнями громадян на КП «Лебединське будинкоуправління мікрорайону «Черемушки»

Про роботу зі зверненнями громадян на КП «Лебединське будинкоуправління мікрорайону «Черемушки» поінформував сьогодні під час апаратної наради, проведеної міським головою Олександром Бакликовим, начальник підприємства Сергій Самошин.

Протягом І кварталу 2020 року від співвласників багатоквартирних будинків мікрорайону «Черемушки» надійшло 11 письмових звернень, 7 звернень надійшло щодо поточного ремонту покрівель по вул. Гастелло, 195,125,200,127,199,194. Наразі вже проведено поточний ремонт будинків №№ 195, 200, 199, у інших будинках роботи розпочнуться вже сьогодні.

Одне звернення від співвласників за адресою вул. Гастелло, 126, ІІ під’їзд щодо проведення поточного ремонту під’їзду. Заявка була виконана у повному обсязі.

Одне звернення надійшло з проханням заміни стояка холодного водопостачання за адресою вул. Гастелло,76, І під’їзд. Заявка була виконана у повному обсязі.

Два звернення надійшло щодо  надання послуги з управління багатоквартирним будинком, а саме – підвищенням тарифу на послугу. На ці звернення були надані письмові роз’яснення.

Також на підприємстві ведеться «Книга щоденних заявок», до якої протягом 6 місяців 2020 року надійшла 51 заявка. Більшість заявок пов’язані із заміною електричних ламп у місцях загального користування та сходових кліток, поточним ремонтом систем водовідведення.

На особистому прийомі у начальника КП «Лебединське будинкоуправління мікрорайону «Черемушки» побувало 63 співвласника. Питання були пов’язані із вирішенням проблем щодо поточного ремонту покрівель, заміною стояків холодного водопостачання та поточного ремонту під’їздів. Усі звернення були розглянуті, надані як письмові, так і усні роз’яснення щодо вирішення цих питань. Усі звернення приймаються та реєструються відповідно до вимог чинного законодавства.

Поділитися