Нові надходження книг до бібліотечних закладів міста

Величезне задоволення і втіху приносять нові книги, з яскравими обкладинками та іще свіжим ароматом друкарської фарби, саме такі нещодавно надійшли до міських бібліотек. А особливо приємно, коли цей зоряний книгопад – як святковий подарунок до Дня міста. Це радість для всіх – як для читачів, так і для бібліотекарів, як для малечі, так і для дорослих поважного віку.

Міські бібліотеки отримали 400 нових видань на суму близько 53 тисяч гривень від державної установи «Український інститут книги», яка в 2020 році вдруге адмініструє Програму поповнення фондів публічних бібліотек.

Це яскраві видання творів сучасних українських та зарубіжних авторів на будь-який смак для читачів різних вікових груп.

Новинки зацікавлять широке коло користувачів бібліотек: маленьких чомучок і шукачів пригод, любителів романтики і шанувальників мистецтва, спорту, техніки та багато іншого.

Закінчуються літні відпустки та канікули, і довгими осінніми вечорами компанію вам можуть скласти цікаві книги про дружбу і кохання, казки та комікси, класичні романи чи фентезі, історична література або ж енциклопедичні видання і довідники, філософські роздуми чи література для підлітків.

Для вчителів нової української школи стане в нагоді серія видань для інклюзивного навчання дітей з особливими потребами: з порушенням зору та мовлення, гіперактивних та дітей з розладами аутистичного спектра, з порушенням слуху та ДЦП та ін.

Також від команди Нової пошти @nova.poshta.official та фундації Дарини Жолдак @foundDZ книгозбірні отримали в подарунок 9 примірників казки Шарля Перро «Спляча красуня». Це книга з доповненою реальністю. Якщо родина має смартфон, дитина може скористатися інструкцією на звороті книги і оживити за допомогою спеціального мобільного додатку казку. Приходьте до бібліотек по новинки і хай книги подарують всім незабутні хвилини приємного читання.

Поділитися