Обмежувальні заходи, що введено в апараті Головного управління Держгеокадастру у Сумській області до покращення епідемічної ситуації

1.Призупинено:

  1. особистий прийом керівництвом Головного управління Держгеокадастру у Сумській області;
  2. прийом громадян в громадській приймальні Головного управління Держгеокадастру у Сумській області;
  3. відрядження працівників Головного управління Держгеокадастру у Сумській області, проведення засідань, колегій, робочих груп тощо.

2.Забезпечено:

  1. додаткову можливість громадянам подавати звернення у паперовому та електронному вигляді;
  2. вхідний санітарний контроль до приміщень Головного управління Держгеокадастру у Сумській області та його структурних підрозділів шляхом вимірювання температурних показників всіх працівників;
  3. недопущення до роботи працівників з ознаками інфекційного захворювання, у разі виявлення хворого, з ознаками респіраторного захворювання, вжити заходів для його ізоляції від інших осіб та негайного повідомлення про цей випадок відповідний заклад охорони здоров’я .

3. Посилено дезінфекційні заходи в усіх приміщеннях Головного управління Держгеокадастру у Сумській області та його структурних підрозділах(проведення вологих прибирань з використанням дезінфікуючих засобів), підтримується дотримання нормативних показників температури повітря та проводиться наскрізне провітрювання.

4. Проводиться роз’яснювальна робота серед працівників про заходи щодо запобігання захворюванню на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом (COVID-19).

5. Дотримуються рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України стосовно заходів запобігання поширенню коронавірусу (COVID-19).

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *