Працювала комісія з питань захисту прав дитини

12 березня у стінах виконавчого комітету Лебединської міської ради відбулося чергове робоче засідання комісії з питань захисту прав дитини. Під час комісії її членами та запрошеними на засідання було розглянуто низку важливих питань.

Спочатку комісія розглянула 2 питання стосовно надання дозволу неповнолітньому на укладання договору дарування житла на його ім’я, за згодою матері та батька. Також було розглянуто питання надання дозволу громадянці на оформлення в установленому законодавством порядку документів для отримання земельної ділянки у приватну власність на ім’я малолітньої доньки.

Розглянули і питання надання дозволу громадянці на укладання договору купівлі/продажу частини квартири, що належить на праві власності малолітній та питання надання дозволу громадянці на оформлення в установленому законодавством порядку частини земельної ділянки.

Було розглянуто подання Лебединського ВП ГУНП в Сумській області щодо пошкодження малолітніми іграшок на новорічній ялинці у мікрорайоні «Черемушки». Малолітні та їх батьки були присутні під час роботи комісії, з кожним із ним проведено відповідну виховну роботу.

Розглянуто також було і клопотання адміністрації однієї зі шкіл міста про переведення учня до іншого навчального закладу, а також інше клопотання щодо стану виконання громадянкою своїх батьківських обов’язків.

Розглядались і питання стосовно постановки сімей на соціальний супровід та продовження терміну перебування на соціальному супроводі.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *