Кохання у зимовому місті

Цьогоріч вперше у нашому місті усім закоханим лебединцям і гостям міста, а також тим, хто ще у пошуках своєї долі, випала чудова нагода відсвяткувати День Святого Валентина на вечірці під відкритим небом «Кохання у зимовому місті».

Під час святкування усі бажаючі мали нагоду зізнатися у коханні своїм рідним та близьким, сфотографуватися у облаштованій темактичній фотозоні «LOVE IS…», насолодитися виконанням найліричніших музичних листівок у виконанні солістів міського центру культури і дозвілля та, звичайно ж, весело «запалити» на святковій дискотеці від «MIX-club».

Присутніх на святкуванні розважали, даруючи гарний настрій та купу позитивних емоцій, солісти міського центру культури і дозвілля: Світлана Циханська, Тетяна Бондар, Олена Демиденко, Олена Червяк, Світлана Попельнух, Ольга Нестеренко. Виконання романтичних, ліричних композицій сповнювало серця учасників свята вірою у силу, чи не наймогутнішого у світі почуття – кохання.

Із теплими словами найкращих, найщиріших побажань до лебединців та гостей міста звернувся міський голова Олександр Бакликов. «Дорогі лебединці, від щирого серця, я бажаю Вам міцного-міцного здоров’я, злагоди, достатку, але найголовніше, я бажаю Вам міцного-міцного кохання, адже тоді у Вас буде все», – зазначив Олександр Миколайович.

А для всіх бажаючих зробити чудові світлини на згадку позаду сцени було облаштовано фотозону «LOVE IS…»

Після талановитих виступів вокалістів всі, хто завітав цього романтичного вечора на Соборну площу мали нагоду повеселитися та «запалити» на повну під час святкової дискотеки від кращих DJ «MIX-club».

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *