«Пакунок малюка» тепер можна отримати в Управлінні праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради

Повідомляємо, що жінки, які народили дитину у 2020 році в багатопрофільному відділенні (операційний блок) КНП Лебединської ЦРЛ та не отримали одноразову допомогу «Пакунок малюка», в зв’язку з його відсутністю, мають право звернутися  з заявою відповідного зразка до Управління праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради для його отримання.

З такою заявою 11 лютого 2020 року до управління праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради звернулася мешканка міста, де було надано їй таку допомогу. В «пакунку малюка» налічується 70 одиниць товару (з 63 позиціями) згідно акту приймання-передачі.

Нагадуємо, що з 1 вересня 2018 року на виконання постанови КМУ №512 від 20 червня 2018 року право на отримання допомоги “пакунок малюка” мають громадяни України, іноземці та особи без громадянства, які на законних підставах проживають на території України і народили живонароджену дитину. Видача отримувачу допомоги “пакунок малюка” проводиться у пологовому будинку працівником, уповноваженим головним лікарем. У разі відсутності у пологовому будинку допомоги “пакунок малюка” її видача проводиться місцевим структурним підрозділом з питань соціального захисту населення за місцем проживання/перебування отримувача допомоги “пакунок малюка” на підставі його особистої письмової заяви.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *