Нові надходження літератури у бібліотеках міста

Скептики кажуть – усіх книжок на світі не прочитаєш. Та цього і не треба. Можна читати лиш те, що приносить користь або ж те, що подобається. Книга розвиває нашу уяву, збагачує духовний світ людини, стає другом і порадником, дає можливість зазирнути у невідомість.

Бібліотеки міста нещодавно отримали надходження літератури, серед яких чимало новинок – книг авторства як українських, так і світових письменників.

Для малечі надійшли яскраві книжечки з красивими ілюстраціями як класиків, так і сучасних авторів: Астрід Ліндгрен про пригоди Карлсона, Пеппі Довгапанчохи, Мадікен та детектива Блюмквіста; Ганса Крістіана Андерсена про Снігову королеву; Лесі Вороніної про таємні товариства ботанів та брехунів; Сашка Дерманського про принцесу Маляку, вужа Ониська та Корову часу; Дмитра Білого про дивовижні пригоди скіфа Атея та ін.

Молодь зацікавить романтична та пригодницька література сучасних авторів: збірка «Перше побачення», В. Теремка «16 весна», І. Мацко «Кава-по дорослому», У. Мурра «Двері у міжчасся», А. Кокотюхи «Гімназист та вогняний змій» тощо.

Дорослі ж користувачі із задоволенням поринуть у світ пригод та фентезі з книгами: С. Гокінга «Великий замисел», Д.Р. Мартіна «Битва королів»,

Д. Чейза «Реквієм блондинкам», А. Сапковського «Відьмак», А. Кокотюхи «Темні таємниці», В. Лиса «І прибуде суддя», А.Куркова «Приятель небіжчика» та багато інших.

Для майбутніх підприємців будуть цікавими книги К. Гільбо «Стартап на 100$», Т. Ворони «Стартап на мільйон», «10 українських брендів» та «10 успішних компаній»; для виявляючих інтерес до історичного минулого книги В. Кіпіані «Друга світова» та «Війна двох правд»; для вчителів початкових класів НУШ стануть у нагоді: книга Т. Вокера «Як навчають у Фінляндії» та серія книг «Перше читання».

Отже, всіх кого зацікавила інформація про книги, ласкаво просимо до бібліотек. Книги чекають на вас!

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *