Інформаційна година для суб’єктів пробації

3 лютого з метою правової освіченості суб’єктів пробації, які перебувають на обліку за вчинення кримінальних правопорушень, фахівець Лебединського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Вікторія Павлішена спільно із юристом Лебединського бюро безоплатної правової допомоги Євгенією Логвиненко під час інформаційної години говорили на тему: «Як захиститись від незаконних дій колекторів?»

«В Україні діяльність колекторів хоча і не заборонена, але водночас чітко не врегульована спеціальним законодавством. Це призводить до численних порушень прав та законних інтересів боржників й створює умови для діяльності так званих “чорних колекторів”, які нерідко порушують закон», – розповіла юристка бюро. Продовжуючи розмову, Євгенія Логвиненко надала поради, як не потрапити під вплив недобросовісних дій колекторів, як уникнути погроз, залякування, шантажу та у випадку необхідності, як відстояти свої права у суді.

«Зустрічі у такому форматі є досить корисними для суб’єктів пробації, тому що дають можливість отримати безкоштовну правову допомогу» – підвела підсумок фахівець Лебединського районного сектору Вікторія Павлішена.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *