День: 11.01.2020

Актуальность использования чугунной духовки для печи

Наблюдается тренд на возврат к модели печного отопления. Актуально для частных домов и дачных объектов. Высокие тарифы на электричество и газ способствуют использованию устройств для прогрева помещений на твердом топливе…..

Art-простір: “Катерина йде в Московщину” (1958)

Коновалюк Федір Зотикович (1890-1984) Розмір: 20,0 х 23,5 см Картон, олія В колекції: з 1966  року Федір Коновалюк – видатний український художник, що давно увійшов до плеяди класиків українського образотворчого мистецтва, і своєю….

До уваги суб’єктів господарювання (аптечних закладів)!

Виконавчий комітет Лебединської міської ради має наміри укладати договори на відшкодування вартості препаратів інсуліну та десмопресину, вартість яких повністю чи часткового відшкодовується згідно постанов Кабінету Міністрів України від 23.03.2016 року….

Різдвяний гастрономічний фест «Слобожанські смаки»

7 січня у Сумах відбулося відкриття другого Різдвяного гастрономічного фесту «Слобожанські смаки». Організатори фестивалю: відділ промоції та туризму Сумської обласної державної адміністрації, Сумська міська рада, ГО «Центр туристичних та культурних….

Вирішувались питання призначення житлових субсидій

9 січня у стінах управління праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради відбулося засідання комісії з питань призначення житлових субсидій і соціальної державної допомоги малозабезпеченим сім’ям.