Вирішувались питання призначення житлових субсидій

9 січня у стінах управління праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради відбулося засідання комісії з питань призначення житлових субсидій і соціальної державної допомоги малозабезпеченим сім’ям.

Першочергово члени комісії розглянули заяви з надання дозволу для призначення житлової субсидії особам, яким була припинена субсидія через подання недостовірних даних. Керуючись п. 124 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року № 848 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 14 серпня 2019 р. № 807, далі – Положення), члени комісії прийняли відповідні рішення.

Наступним члени комісії розглянули заяви з питань призначення житлових субсидій громадянам, у яких у складі сім’ї є особи, які зареєстровані, але фактично не проживають за даною адресою. Керуючись п. 25 Положення, члени комісії вирішили надати дозвіл для призначення субсидії, в порядку виключення, 4 таким громадянам.

Розглянуті були членами комісії і заяви з питань призначення житлових субсидій громадянам, у яких у складі сім’ї є особи, які зареєстровані, але фактично не проживають за даною адресою. Керуючись п. 25 Положення, членами комісії було прийнято рішення надати дозвіл для призначення субсидії, в порядку виключення, 3 таким громадянам.

Були розглянуті і заяви з питань призначення житлових субсидій громадянам, у яких у складі домогосподарства або у складі сім’ї члена домогосподарства є особи, які отримували середньомісячний сукупний дохід менший, ніж розмір мінімальної заробітної плати. Керуючись п.п. 15, 16 Положення, членами комісії було прийнято рішення надати дозвіл для призначення субсидії 1 громадянину.

Наступним члени комісії розглянули заяви з питань призначення житлових субсидій громадянам, у яких у складі домогосподарства або у складі сім’ї члена домогосподарства є особи, які отримували середньомісячний сукупний дохід менший, ніж розмір мінімальної заробітної плати. Керуючись п.п. 15, 16 Положення, дозвіл на призначення субсидії отримали 8 громадян.

Були також розглянуті заяви з питань призначення житлових субсидій на понаднормову площу житла та заяви з питання надання пільги за місцем проживання, а не за місцем реєстрації. Вивчивши справи, члени комісії прийняли відповідні рішення.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *