Духовне збагачення суб’єктів пробації

26 листопада з метою духовного збагачення осіб, які перебувають на обліку за скоєння кримінальних правопорушень, начальником Лебединського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Анатолієм Глухом спільно з юристом Лебединського бюро безоплатної правової допомоги Євгенією Логвиненко для суб’єктів пробації, було організовано та проведено зустріч з Місіонерським товариством «Суми – духовне відродження».

Під час заходу присутнім була представлена невеличка концертна програма. Директор товариства Сергій Овчаренко дав настанови суб’єктам пробації, розповівши цікаві повчальні історії, які змусили учасників зустрічі замислитися над власним життям, переосмислити деякі життєві моменти, збагнути істину.

«Проведення заходу даного формату сприяє умінню керуватися у своїй поведінці моральними нормами та цінностями, виявляти дружелюбність, ввічливість, повагу до оточуючих, любов до ближніх, толерантність і милосердя, відрізняти моральність і аморальність, дотримуватися етичних норм у щоденному житті, здійснювати вибір у складних життєвих ситуаціях» – подякував на завершення начальник уповноваженого органу з питань пробації Анатолій Глух.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *