Прокуратура повідомляє

Лебединським відділом Роменської місцевої прокуратури у березні 2019 року підтримано публічне обвинувачення стосовно 26-річного чоловіка, який зберігав наркотичні засоби. Рішенням Лебединського районного суду обвинуваченого за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) КК України засуджено до 1 року позбавлення волі, при цьому звільнено від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком на 1 рік.

Незважаючи на надану засудженому можливість виправлення без позбавлення волі, чоловік порушив умови звільнення, зокрема взагалі не з’являвся до уповноваженого органу на реєстраційну відмітку.

Відтак, Лебединський районний сектор філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області звернувся до суду з клопотанням про скасування іспитового строку. Зазначене клопотання підтримано Лебединським відділом Роменської місцевої прокуратури.

Суд погодився з доводами представника органу пробації та прокурора, звільнення від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком скасовано, а чоловіка направлено в місця позбавлення волі для відбування призначеного судом покарання.

Прокурор Лебединського відділу Роменської місцевої прокуратури В. Білявський.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *