У «Чайці» повністю відремонтовано приміщення харчоблоку

Одним із пріоритетних напрямків роботи влади міста є забезпечення, створення комфортних умов для навчання, виховання підростаючого покоління лебединців. Ремонтні роботи у навчальних закладах міста проводяться регулярно, адже керівництво міста, у першу чергу, переймається тим, щоби наші дітки зростали і виховувалися у якнайсприятливішому середовищі.

Стара будівля дитячого садочку «Чайка», на жаль, давно потребувала проведення ремонтних робіт, зокрема, ремонту потребував харчоблок закладу. Адже, окрім проведення ремонту каналізаційної системи, потрібно було провести не просто ремонт, а повну реконструкцію підлоги у харчоблоці.

І ось влітку, під час проведення загальних ремонтних робіт у закладі, міською радою та відділом освіти виконавчого комітету Лебединської міської ради було прийнято рішення провести роботи з ремонту у харчоблоці.

У приміщенні були проведені роботи з реконструції підлоги, ремонту каналізаційної мережі, замінено кахельну плитку у цеху для приготування їжі, замінено мийки. Каналізаційну мережу було підключено до каналізаційного колектора.

До

Після

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *