До уваги жителів міста!

Призначення субсидій на новий період триває. Якщо для більшості населення міста Лебедина вона формується автоматично на наступний сезон, то декому слід звернутися до управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Лебединської міської ради повторно з документами. Повторно із заявою та декларацією про доходи з травня 2019 року потрібно звернутися лише орендарям житла та внутрішньо переміщеним особам, тим домогосподарствам, в яких відбулися зміни у складі зареєстрованих осіб, а також сім’ям, яким субсидію було призначено не на всіх зареєстрованих, а на фактично проживаючих в помешканні осіб.

Починаючи з жовтня поточного року, виплату готівкових субсидій здійснюватимуть місцеві органи соціального захисту населення. Для цього Пенсійний фонд надасть виплатні реквізити (рахунки в уповноважених банках або почтові реквізити), на які пенсіонери отримують пенсію.

Тим, хто ще не на пенсії, виплата здійснюватиметься на відкриті раніше рахунки в Ощадбанку. Але якщо субсидіант  бажає отримувати монетизовану допомогу на оплату комунальних послуг у іншій банківській установі – йому потрібно із відповідною заявою звернутися в управління соцзахисту. Разом із заявою потрібно надати реквізити рахунку в уповноваженому банку, в якому є бажання одержувати субсидію готівкою.

Одержувачі субсидії, у яких відсутні рахунки в уповноважених банках до надання інформації про платіжні реквізити отримуватимуть монетизовану субсидію через Укрпошту за адресою, вказаною при зверненні за субсидією.

Тим, кому призначено безготівкову форму допомоги, а це ті домогосподарства, які мають борги за комунальні послуги, отримуватимуть субсидію виключно через Ощадбанк.

На опалювальний період 2019-2020 рр. субсидію буде розраховано на основі доходів, отриманих у 1-2 кварталах 2019 року.

Для своєчасного перерахунку субсидії на опалювальний період, а також у зв’язку із створенням електронної бази зареєстрованих осіб по м. Лебедин, с. Куданівка та с. Токарі, просимо громадян, які зареєстровані у приватному секторі,  терміново звернутися до реєстраційного відділу виконавчого комітету Лебединської  міської ради за адресою: м. Лебедин, вул. Героїв Майдану, 29 для внесення даних в Єдину базу жителів міста, яка буде використовуватись  для оформлення субсидій, пільг та інших видів допомог.

Необхідні документи:

  • будинкова книга;
  • паспорт чи посвідка на постійне проживання;
  • для неповнолітніх осіб – свідоцтво про народження;
  • при наявності ID-картки –витяг про місце реєстрації особи.
Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *