Святкування 28-ї річниці Незалежності України

Сьогодні у парку імені Тараса Шевченка відбулися урочисті святкові заходи з нагоди Дня Незалежності України за участі громадськості міста, представників міської влади, депутатського корпусу міської ради, громадських організацій, молоді.

Урочистий мітинг розпочався талановитим виконанням патріотичної музичної композиції солістками міського центру культури і дозвілля Ольгою Пащенко та Людмилою Орел.

З теплими словами вітання з нагоди свята до присутніх звернувся міський голова Олександр Бакликов, побажавши міцного здоров’я, благополуччя, достатку, миру на нашій землі, а також  висловив сподівання, що бойові дії, які зараз тривають на сході нашої країни і участь у яких беруть і наші земляки, закінчаться якомога скоріше, а наші хлопці живими й здоровими повернуться до своїх домівок.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих героїв, які полягли, захищаючи рідну землю.

Під час урочистостей відбулося символічне покладання квітів до підніжжя пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку, який є уособленням одвічного прагнення українського народу бути вільним і незалежним.

  

Зразковий ансамбль міського центру культури і дозвілля “Феєрія” привітав учасників мітингу талановитим виконанням пісні “Україна – це я”.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *