Дорогі лебединці та гості нашого міста!

Прийміть найщиріші вітання і побажання з нагоди великих державних свят – Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України! Ці дати втілюють у собі давнє прагнення нашого народу до свободи і самоідентифікації. Для мільйонів українців кольори Державного Прапора – серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан є символом вільної та працелюбної нації.

Очевидно, що Незалежність стала новим етапом в житті кожного українця. Україна і сьогодні виборює право на свою незалежність, на власну думку та мирне майбутнє. Шостий рік поспіль на сході нашої держави тривають запеклі бої саме за єдність, незалежність та право українців самим обирати своє майбутнє. Кращі сини України, серед яких є і лебединці, щодня ризикують життям за мир та спокій на рідній землі.

Дорогі земляки, від щирого серця і від усієї душі зичу міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, щедрої долі, сил і наснаги в усіх ваших справах і нехай мрія про краще майбутнє окриляє вас на нові звершення. Бажаю Вам і Вашим рідним миру, благополуччя та злагоди!

Зі святами Вас!

З повагою, міський голова Олександр Бакликов.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *