Тож де відтепер знаходиться відділ освіти Лебединської РДА?

Як виявляється перереєстрацією юридичних адрес безпосередньо Лебединської РДА, управління соціального захисту Лебединської РДА, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відділу культури Лебединської РДА районна влада не обмежилась. Адже, відповідно до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців і громадських формувань, з 27 червня 2019 року відділ освіти Лебединської РДА знаходиться у селі Гудимівка, вулиця Кучерова, 11. Власне кажучи, адреса зареєстрована на місці Гудимівського НВК, який наразі є діючим. Тобто, тут взагалі цікаво склалися обставини, бо ж робочі місця працівників відділу освіти не можуть бути у класних кімнатах, де йде навчальний процес, а чи у їдальні, тоді де?

Тут?

Чи може тут?

Чи тут?

А може тут?

Ну і якщо відкинути теорію, та оперувати фактажем, то сума податку на доходи фізичних осіб від працівників відділу освіти Лебединської РДА складає більше 600 тисяч гривень в рік, тобто, це стільки могло би надійти до міського бюджету. А це на хвилинку, вартість ремонту 1430 кв. метрів дорожнього покриття, причому не ямкового, а такого, як було зроблено цьогоріч на вулиці Першогвардійській, вулиці Тараса Шевченка (від перехрестя з вулицею Вокзальною і до переїзду), вулиці Вокзальній (від педколеджу до залізничного вокзалу).

Ну і наостанок, трішки інформації для роздумів. Від цих «маніпуляцій» з перереєстрацією юридичних адрес бюджет району втрачає більше, ніж «заробляє». Якщо до «переїзду» район щорічно отримував дотацію вирівнювання близько 2 мільйонів гривень, то у 2019 році бюджет району не тільки не отримав цієї дотації, а з районного бюджету ще й було вилучено близько 2,5 мільйона гривень. То чи є сенс у цих «маніпуляціях» з перереєстрацією?

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *