XXIX Всеукраїнський сільський фестиваль-конкурс мистецтв “Боромля-2019”

Творчий колектив Лебединського міського центру культури і дозвілля взяв активну участь у XXIX Всеукраїнському сільському фестивалі-конкурсі мистецтв “Боромля-2019”, який цього року проходив 16 серпня у приміщенні Тростянецького районного будинку культури.

Наше місто на цьому масштабному співочому конкурсі гідно представили кращі ансамблі і солісти – вокалісти Лебедина, за що і отримали схвальні відгуки від високоповажного журі та щиру прихильність місцевої публіки.

Лауреатами І-ї премії фестивалю – конкурсу мистецтв “Боромля-2019” стали: народний аматорський вокальний ансамбль «Лебедина пісня» (керівник – Микола Романенко); народний аматорський вокальний ансамбль автентичного співу «Стріла» (керівник – Вікторія Гура); учасники вокальної студії «Зорепад»  (керівник – Станіслав Фоменко): Ольга Пащенко, Людмила Орел, Світлана Циханська; учасники вокальної студії «Овація» (керівник – Юрій Бондар): Олена Демиденко, Олена Червяк; Тетяна Бондар. Лауреатами ІІ-ої премії фестивалю – конкурсу стали:юні учасниці вокальної студії «Зорепад»: Аміна Кириченко і Поліна Влізькова.

До того ж організатори та журі фестивалю відзначили високопрофесійну плідну діяльність і подвижництво у галузі культури і мистецтва керівників вокальних ансамблів Лебединського міського центру культури і дозвілля «Лебедина пісня» (кер. М. Романенко) і «Стріла» (кер. В. Гура), а також вокальних студій «Зорепад» і «Овація» МЦКД (керівники – С. Фоменко та Ю. Бондар), та нагородили керівників колективів дипломами і пам’ятними подарунками.

    

Щиро вітаємо наших земляків – переможців пісенного XXIX Всеукраїнського сільського фестивалю-конкурсу мистецтв “Боромля-2019” і бажає подальших творчих перемог, злетів та успіхів!

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *