Дорогі лебединці та гості нашого міста!

Дозвольте від щирого серця привітати Вас з ювілейною 365-ою річницею заснування нашого міста та 76-ою річницею визволення міста від фашистських загарбників!

У нашому рідному місті панує особлива атмосфера затишку та спокою, тут мальовничі краєвиди, охайні вулички, сквери та площі. Рідне місто прославляють люди – талановиті, щирі, добрі, працездатні, які створили та створюють його матеріальне й духовне сьогодення та майбутнє.

Дякую всім мешканцям, які небайдужі до долі рідного міста, а особливо представникам старшого покоління, мудрим наставникам, тим, хто пройшов і війну, голод, розруху, але не зламався, не втратив віри, а продемонстрував приклад безкорисного служіння малій Батьківщині, змінюючи своєю працею кожен день життя на краще. Вітаю також молоде покоління, яке буде визначати долю нашого міста у майбутньому. Усі досягнення, якими багате місто, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. Ми маємо об’єднатися у любові до нашого міста, працювати і жити задля його добробуту, допомагати тим, хто цього потребує.

Бажаю всім мирного неба над головою, щастя, радісних звісток, спільних перемог!

Добра Вам усім, здоров’я, родинного затишку. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії!

З Днем народження, рідне місто!

З повагою, міський голова Олександр Бакликов.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *